Slik aktiverer du dobbel VPN

Kaspersky Dobbel VPN (også kjent som multi-hop) lar deg lage en kjede av to VPN-servere i forskjellige land. Å lenke VPN-servere på denne måten gir et ekstra lag med kryptering som forbedrer sikkerheten og personvernet for IP-adressen din.

Dobbel VPN-funksjonaliteten lar deg også koble til en ønsket VPN-server gjennom en mellomliggende server hvis du ikke kan koble til ønsket VPN-server direkte.

Kaspersky Dobbel VPN bruker nestet kryptering: tunnelen mellom klienten og utgangsserveren er innebygd i tunnelen mellom klienten og den mellomliggende serveren, som gir et ekstra lag med kryptering mellom klienten og den mellomliggende serveren. Kryptering utføres på klienten; data dekrypteres ikke på den mellomliggende serveren i begge tilfeller. Det betyr at den mellomliggende serveren ikke har tilgang til klienttrafikken som går gjennom den.

Aktivering av en dobbel VPN-tilkobling reduserer trafikken din i noen tilfeller, siden den må gå gjennom to VPN-servere som potensielt befinner seg tusenvis av miles fra hverandre.

Dobbel VPN bruker Catapult Hydra-protokollen for å etablere forbindelsen. Sørg for at alternativet Catapult Hydra eller Auto (anbefalt) er valgt i programinnstillingene.

Aktiver dobbel VPN